MUSICALS DE LA BANDA
   El pasdoble és una dansa i alhora una forma musical, un gènere que estima i balla tothom però també, alhora, una font de coneixement sobre unes arrels musicals profundes perquè són col·lectives i ens hi reconeixem sense dificultat. La BSUMLleida en farà una bona pedagogia en aquest concert.

 Programa Antologia del Pasdoble

esteve petitaMitjançant votació dels socis músics, que tenen la responsabilitat  d'escollir directament el seu Director Musical, la Banda Simfònica Unió Musical de Lleida ha tornat a elegir el seu primer Director Musical, el Mestre Esteve Espinosa, per a un segon mandat de tres anys a comptar des de l'1 de gener del 2017 i fins al 31 de desembre del 2019.

L'Associació Banda Simfònica Unió Musical de Lleida, que va iniciar el seu recorregut artístic el 22 de gener del 2014, està integrada per 160 socis i acostuma a presentarse en formació de concert, com a formació resident de l'Auditori Enric Granados, amb una mitjana de 85 a 90 músics. La votació per reelegir el Director, qui prèviament havia donat la seva disponibilitat per continuar al davant de la seva tasca,ha tingut lloc el dimarts 13 de desembre en el marc d'un assaig ordinari en què la Banda es prepara ja per oferir al seu públic (5 de març del 2017) un concert de repertori original per a Banda Simfònica d'autors contemporanis.

El dia 4/05/16, el nostre president Matias López i el responsable de Blaumut Vassil Lambrinov van visitar el plató de Lleida TV per parlar del projecte de Blaumut amb Banda que oferirem el diumenge dia 8 de maig a les 19:00 a l'Auditori Enric Granados.

Gaudiu-lo

 

Video del programa Cafeïna de TvLleida amb els Srs. Matias López i Vassil Lambrinov

escut2

La Banda Simfònica Unió Musical de Lleida va celebrar un concert a la vila lleidatana d'Agramunt el passat dia 11 de juliol del 2015. A la plaça ens van aplegar més d'una setantena de músics per oferir el concert inclòs dins del cicle Racons, uns concerts que es fan en llocs on (fins ara) no és habitual celebrar concerts ni espectacles.

L'afluència de gent es va començar a fer evident cap a les 20.30 de la tarda, enmig de les proves acústiques, doncs l'espai en cadires era limitat, i a l'hora de començar el concert la plaça es va fer petita per aplegar tot el públic i curiosos que es van quedar amb nosaltres a gaudir d'una nit que esdevingué màgica, per la particularitat de que aquest era el primer cop que la Banda es desplaçava fora del seu hàbitat natural de la ciutat de Lleida i de que alguns dels participants de la banda son agramuntins.

El programa era una mescla de diferents estils, música popular per coneguda de tothom, la Fantasia de Carmen de Bizet, Le Llac dels Signes, El Fantasma de l'Òpera, Abba, etc.

La plaça es posà de peu per aplaudir les darreres notes de la banda, que posteriorment oferí el bis de la Santa Espina, amb una acustica i un marc incomparable per aquest concert.

Auditori Enric Granados

link compra entrades

Teatre de l'escorxador

LLINK LA LLOTJA

LINK CANAL YOUTUBE